terug naar nieuws

Beste darters,

Zoals het er nu voor staat, moeten wij als bestuur helaas berichten dat de competitie voor dit seizoen ten einde is. Geen leuk bericht, maar gezondheid van iedereen staat voorop. Door de huidige maatregelen zijn de cafés tenminste tot 28 april gesloten en daarnaast was de regel al ingesteld dat tot ten minste 1 juni groepsvorming die bestaat uit meer dan 3 personen die geen afstand van 1,5 meter kunnen houden, niet is toegestaan. Een onmogelijke opgave voor onze wedstrijden.

De competitie wordt nietig verklaard. Dat betekent dat alle wedstrijden vanaf 4 februari worden beschouwd als niet gespeeld. Het komende seizoen beginnen we met een schone lei. Teams die zich weer inschrijven houden hun zelfde klasse (als ze aan de regels die daar eventueel voor gelden, voldoen). Er is geen promotie- en degradatie. Opengevallen plekken, doordat teams zich niet weer inschrijven, moeten worden opgevuld. Het wordt een uitdaging, maar het gaat ons lukken!

Ten aanzien van de beker- en singlecompetitie zijn we nog in beraad. Alleen wanneer het gezondheidsrisico het toestaat, willen we nadenken over mogelijke invulling. Op dit moment is dat nog onduidelijk.

Voor nu wensen wij jullie allen veel sterkte, blijf gezond en houdt afstand!

terug naar nieuws

Sponsors