terug naar nieuws
Algemene Leden en Captains vergadering MDV Seizoen 2022-2023 07-09-2022
 
1. Welkom
 
Mooi dat jullie er zijn aan de aftrap van hopelijk weer een mooi dartseizoen.
Ook dit jaar helaas met wat minder teams als gewend, hopelijk zal dat misschien in Januari weer wat meer aanwaaien dat er weer meer teams zich aanmelden, we gaan het zien het komende seizoen en maken er als darters weer een mooi seizoen van.
 
2. Bestuurszaken
 
Er zijn wat mutaties geweest in het bestuur bestand. De functie van Secretaris zal vanaf heden bekleed worden door Henk Dozeman, Joel Feenstra zou eerder deze functie overnemen maar helaas door tijdgebrek is die hier niet meer aan toegekomen en heeft Henk aangegeven dit wel op zich te willen nemen. Pascal Mager was algemeen bestuurslid en ook hij stopt, doordat we nu minder leden hebben konden we als bestuur ook wel met 1 persoon minder, en aangezien Pascal ook een drukke baan heeft was dit een mooie oplossing.
Joel en Pascal bedankt voor jullie inzet voor de MDV!
 
3. Competitiezaken
 
Dit seizoen zijn er toch nog 27 teams die we hebben kunnen onderverdelen in 4 klasse.
De 1e, 2e en 3e klasse zijn gevuld met 7 teams en de 4e klasse is gevuld met 6 teams. We moesten qua indeling wat puzzelen maar we hebben het gered. Het programma staat sinds afgelopen weekend al op de site, de site moet nog alleen wel omgezet worden zodat je er meteen bij kunt, dat zal na vandaag gebeurd zijn en anders zal ik er nog een berichtje achteraan doen. Spelsystemen blijven zoals we het gewend zijn en vermeld staat in de reglementen.
De singlecompetitie hebben we helaas moeten afblazen, doordat er te weinig aanmeldingen waren tijdens de inschrijfperiode hebben we besloten hiermee te stoppen voorlopig, wie weet komt het terug maar dan zullen er uiteraard meer aanmeldingen moeten komen. I.p.v. van de singlecompetitie willen we nu de koppelcompetitie gaan opstarten, dit doen we in de weken dat er eigenlijk de singlecompetitie zou moeten zijn, vorig jaar aan het einde van het seizoen hebben we deze variant geprobeerd en die was positief ontvangen door meerdere deelnemers, daarom als je dit jaar weer mee wil doen meld je dan voor 11 oktober aan bij Sander Boers en dan maken we hier een mooi vervolg aan.
De Jacob Schiphorstbokaal zal als vanouds wel gewoon gehouden worden dit seizoen, alle teams die zich hebben aangemeld zullen worden meegenomen in de loting, tot mijn weten is er niet een team bij geweest die heeft aangegeven niet mee te willen doen. Er zijn 27 teams dus we loten 13 wedstrijden en er is 1 team die een bye heeft. De reglementen schrijven voor dat als die vrijloting een 1e klasse team bevalt dat die dan automatisch doorschuift naar de Topklassebeker, als het een 2e klasseteam is mag deze zelf bepalen of die in de Top of in de Bother terecht wil komen, is het een 3e of een 4 klasse team dan zal die doorschuiven naar de Bother. De loting hiervan zal vanavond na de vergadering plaatsvinden door een nog te bepalen vrijwilliger, dus als je zin hebt om dit mee te maken mag je gerust na blijven zitten na deze vergadering.
De loting zal zo spoedig mogelijk op de site worden gezet op de daarvoor bekende plek 🙂
 
Mochten er vragen zijn dan mag je altijd een berichtje sturen 🙂
 
Veel succes allemaal en maak er wat moois van 🙂

terug naar nieuws

Programma van Januari

03 Competitie
10 Competitie
17 Bokaal
24 Koppelcompetitie 3e Ronde
31 Competitie

Programma van Februari

03 Priesdarters single
04 Priesdarters koppels
07 Competitie
14 Competitie
21 Competitie
28 Competitie

Programma van Maart

Sponsors